Hardlopen voor beginners "start jij het nieuwe jaar ook sportief".

Goede voornemes? Gezond bewegen? Starten met hardlopen?

Athletic Point maakt van jou in zeven weken een hardloper! Met deze hardloopcursus leer je van een professionele trainer op een verantwoorde manier hardlopen. De cursus duurt zes weken en in de zevende week ben je klaar voor de finale loop: ongeveer 25 minuten non-stop hardlopen. En het leukste is: je doet het niet alleen! Samen met jouw groep zet je die moeilijke eerste stap.

Wat leer je in een Beginners-les?

Een les duurt ongeveer anderhalf uur. Hierin ga je natuurlijk samen lekker hardlopen. Je oefent en leert de juiste loophouding en -techniek. Daarbij krijg je handige informatie over hardloopschoenen, -kleding, -voeding en -drankjes. En de trainer helpt je op weg met jouw schema, zodat je doordeweeks zelf kunt lopen of met één van je nieuwe (hardloop)maatjes!

Wanneer zijn de trainingen?

Op dinsdagavond 16 januari start de clinic om 19:30 uur in Montfoort, woensdagavond 17 januari  om 19:00 uur op de atletiekbaan in (Parkwijk) en op zaterdagochtend 20 janauri start de clinic om 9:00 uur start. Vertrek vanuit Sportcentrum Oudenrijn, Europaweg 48, 3451 HG Utrecht. waar vandaan we vertrekken naar het Maximapark. Hierna volgen er nog 6 trainingen aan één gesloten!

Je dient in sportkleding en met sportschoenen te komen.  Kom op tijd en zorg dat je een handdoek en bidon of flesje water bij je hebt. 

Inhalen kan altijd!
Kun je een keer niet op dinsdagavond, woensdagavond of zaterdagochtend dan kun je natuurlijk inhalen op een ander trainingsmoment in de zelfde week.

Wat zijn de kosten?

Deelnemen aan de Beginners hardloopcursus kost slechts € 75,00. Hiervoor krijg je veel:

Professionele begeleiding door ervaren hardlooptrainsters

Trainingsschema 7 weken voor de 3 km afstand

7 centrale trainingen

Geen wachtlijst bij Fysio Vandaag (hardloopblessures)

functioneel AP hardloop shirt

Hoe kan ik meedoen?

Je kunt je [noImage|NL|link;url;https://inschrijven.nl/form/2023010105002-nl|ext|direct aanmelden] gebruik hiervoor het inschrijfformulier en kies bij onderdeel voor hardloopclinic.

IMG_6886 IMG_6886