Aangepaste trainingen op dinsdag- en woensdagavond!

De trainingen van zaterdag en zondag gaan op normale wijze door. (wel met inachtneming van 1,5 meter)

Vanaf zondag 28 november mogen er geen activiteiten meer plaatsvinden tussen 17:00 uur tot 5:00 uur in de ochtend.

Echter nu blijkt dat er toch een mogelijkheid is om training te blijven geven. Het is namelijk toegestaan om met maximaal 4 personen (exclusief instructeur) op 1,5 meter afstand training te geven.

Daarom zullen de trainingen van de dinsdagavond in Montfoort en de woensdagavond op de atletiekbaan in Leidsche Rijn aangepast en verplaatst worden.

Gebruik van de atletiekbaan is verboden we kiezen daarom om in het buitengebied voor jullie klaar te staan. Dit betekent wel wat aanpassing en acceptatie-vermogen van iedereen, maar blijven trainen vinden wij heel belangrijk!

Startlocatie woensdag is bij de Wachttoren aan de Hoge Woerd, De Meern.

Er is hier een groot parkeerterrein waar je ook je auto kunt parkeren. De waardevolle spullen en of kleding kunnen in de AP-bus worden ondergebracht.

We bieden je 30-40 minuten loopscholing, techniek en krachttraining aan met aansluitend de kerntraining. Er zijn 3 startmomenten wij zorgen dat er voldoende trainers beschikbaar zijn om jou training te geven.

Het is wel belangrijk dat je hiervoor reserveert zodat wij kunnen inschatten hoeveel deelnemers er komen trainen. Je kunt dit direct doen door onderaan de nieuwsbrief je reservering te activeren. Het is ook direct mogelijk om voor de komende 3 weken dit te doen mocht je verhinderd zijn en je hebt toch gereserveerd stuur dan even een afmelding naar info@athletic.nl (mailto:info@athletic.nl)

 

Schermafbeelding 2021-11-29 om 19.23.17 Schermafbeelding 2021-11-29 om 19.23.17