ATHLETIC POINT EXTRA NIEUWSBRIEF I.V.M. CORONAMAATREGELEN

Beste AP-lid

Je hebt gisteren ongetwijfeld de persconferentie van premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge gekeken, waarin het kabinet heeft aangekondigd om met ingang van woensdag 14 oktober 2020 nieuwe, aangescherpte coronamaatregelen te nemen. Het hoofddoel van deze nieuwe maatregelen is het aantal bewegingen en sociale contacten zoveel mogelijk te beperken om zo de verspreiding van het virus in te dammen. Dit zal gelden voor een periode van minimaal van 4 weken.


Helaas raakt dit ook Athletic Point. Wij hebben op grond van deze aangescherpte maatregelen moeten besluiten om de fysieke activiteiten, zoals trainingen en gezamenlijke duurlopen op zondag per direct te bevriezen voor alle groepen en locaties voor een periode van 4 weken. Dus vanavond is er bewust gekozen om geen training te geven ondanks dat dit wel mag. Dit geldt in ieder geval tot en met zondag 15 november 2020 én kan tussentijds worden gewijzigd en/of worden aangevuld met aanvullende, landelijke en/of regionale maatregelen. 

Wij zullen gedurende deze periode onze online diensten aan jou weer gaan activeren. Denk daarbij aan de routes voor de duurlopen, die wij wekelijks zullen maken, zodat jij wel individueel kan gaan lopen. We begrijpen dat je het leuker vind om deze duurlopen met loopmaatjes te doen. Dit doe je dan wel strikt op persoonlijke titel, onder eigen verantwoordelijkheid én uiteraard met in achtneming van de landelijk afgekondigde beperking van maximaal 4 personen en altijd op 1,5 meter afstand. Wij hopen op jullie begrip en medewerking in deze! 

Namens alle trainers van Athletic Point,

Bert Eskes

image 2 image 2