BELANGRIJKE MEDEDELING I.V.M. OPLOPENDE CORONACIJFERS

Het aantal besmettingen met het coronavirus is de afgelopen weken drastisch gestegen en het lijkt erop dat het virus door alle versoepelingen van 1 juli, ook in Nederland, toch weer in opmars is. Om te voorkomen dat het virus onze loopgroep gaat treffen, wil ik je, in het licht van ieders veiligheid, vragen om onderstaande strikt op te volgen én na te leven . Want door ons aan afspraken te houden, kunnen wij niet alleen in groepsverband blijven trainen deze zomer, maar corona ook samen buitenspel blijven zetten. Win-win toch?

Blijf thuis als je deze klachten hebt en laat jezelf binnen 24 uur testen op COVID-19 virus: Neusverkoudheid, loopneus, veelvuldig niezen, keelpijn, hoesten, keelpijn, lichte verhoging (vanaf 38Cº).

Als na een test wordt vastgesteld dat jij of iemand uit jouw huishouden besmet is met COVID-19, dan zou ik het op prijs stellen als jij mij hierover direct, persoonlijk, informeert door een mail te sturen naar bert@athletic.nl (mailto:bert@athletic.nl).

Uiteraard wordt deze informatie zeer vertrouwelijk én in lijn met de privacywetgeving door mij behandelt. Ik vraag je dit alleen zodat wij adequaat kunnen handelen richting de AP-leden met wie jij rond de eventuele besmetting, tijdens een training, in direct contact hebt gestaan.

samen zetten we corona buitenspel! samen zetten we corona buitenspel!