DUBBELE ZOMERKLAPPER

Oké, je zou best willen gaan hardlopen………..

Maar je weet nog niet of je het echt wel leuk vindt? Of je bent toe aan de volgende stap, maar weet niet goed hoe je dat het beste kunt aanpakken? Athletic Point heeft dat voor jou opgelost!


Om het je gemakkelijk te maken heeft Loopgroep Athletic Point, met ruim 350 actieve leden en mooie trainingslocaties in Montfoort, Parkwijk Utrecht, Leidsche Rijn en Vleuten twee hele zonnige zomeraanbiedingen voor jou! De keuze is aan jou. Wat gaat het worden: Stuif Es In of The Real Deal? 

1.STUIF ES IN TRAININGEN: Oké, ik wil best gaan hardlopen, maar vind ik het wel echt leuk? 
Stuif Es In Trainingen is voor iedereen die van plan is om (meer) te gaan sporten en bewegen, maar eerst wil ervaren of dat écht wel zo leuk is als dat het lijkt. In juni of juli mag je 4 x gratis meetrainen op een dag naar keuze: dinsdag, donderdag, zaterdag of zondag. Daarna besluit je of je m.i.v. 1 augustus 2020 een Athletic Point jaarlidmaatschap van 6 of 12 maanden neemt of niet. Ervaar het zelf!

2.ATHLETIC POINT ZOMERKLAPPER: Hardlopen? Ik ben toe aan de volgende stap!
Als je nu een jaarlidmaatschap neemt voor het seizoen 2020-2021(augustus-juli) dan mag jij in juni en juli direct 2 maanden gratis en onbeperkt meetrainen op al onze locaties! Met dit abonnement kun je voor €3,50 per week onbeperkt komen trainen. Aantrekkelijker kunnen wij het niet maken, toch?

Bij Athletic Point, met ruim 40 jaar ervaring in het verzorgen van hardlooptrainingen en clinics aan beginnende, recreatieve/ en wedstrijdsporters, staat kwaliteit, gezelligheid en persoonlijke aandacht altijd voorop!

INFO/AANMELDEN:
Informatie en aanmelden? Ga naar www.athletic.nl (http://www.athletic.nl) en klik op de knop ‘lid worden (https://inschrijven.nl/form/2020123105002-nl)’.
 

PHOTO-2020-06-07-17-53-13 PHOTO-2020-06-07-17-53-13