SPORT & BEWEGEN, HET NIEUWE NORMAAL!

Het is inmiddels genoegzaam bekend en wetenschappelijk bewezen dat sporten veel voordelen biedt, van gezondheid, meer vitaliteit en verhoogde weerstand tot cognitieve en positieve sociale effecten. 

 

De huidige coronacrisis heeft in een aantal opzichten als een alarmbel gewerkt! Mensen met een mindere vitaliteit en weerbaarheid zijn het meest kwetsbaar gebleken. Geef sport en bewegen alleen daarom al meer betekenis in jouw leven. Dit is het moment om in actie en -stap voor stap- tot gedragsverandering te komen! 

 

Kies nú voor een gezond, vitaal en fit leven óm straks zelfbewust en energiek mee te kunnen in een vitale Nederlandse samenleving, waarin sport en bewegen een prominente rol inneemt én waarbij de nadruk ligt op voorkomen in plaats van genezen! Kortom:  zet een nieuwe stip aan jouw horizon, voeg het daadje bij het praatje en begin bijvoorbeeld met hardlopen!

 

LOOPGROEP ATHLETIC POINT UTRECHT-DE MEERN - MONTFOORT

Om het je gemakkelijk te maken heeft Loopgroep Athletic Point, met ruim 350 actieve leden en locaties in Montfoort, Parkwijk-Utrecht, Vleuten en De Meern, een hele mooie zomeraanbieding voor jou om je een eerste steuntje in de rug te geven. Bij Athletic Point, met ruim 40 jaar ervaring in het verzorgen van hardlooptrainingen en clinics aan beginnende, recreatieve/ en wedstrijdsporters, staat kwaliteit, gezelligheid en persoonlijke aandacht altijd voorop!

 

AANBIEDING:2 MAANDEN GRATIS SPORTEN BIJ NIEUW JAARLIDMAATSCHAP

Als je nu een jaarlidmaatschap neemt voor het seizoen 2020-2021(augustus-juli) dan mag jij in juni en juli direct 2 maanden gratis en onbeperkt meetrainen op onze locaties in Montfoort, Parkwijk, Rob Druppers Running Academy en op ’t Lint in het Maximapark in Leidsche Rijn! Met dit abonnement kun je voor €3,50 per week of te wel €0,50 per dag onbeperkt komen trainen. Aantrekkelijker kunnen wij het niet maken, toch? 

 

Informatie en aanmelden? Ga naar www.athletic.nl (http://www.athletic.nl) en klik op de knop ‘lid worden (https://inschrijven.nl/form/2020123105002-nl)’.

 

Durf jij die stip aan de horizon te zetten, de uitdaging aan te gaan én deze zomer al met ons mee te rennen?

Aanbieding Athletic Point Zomerklapper Aanbieding Athletic Point Zomerklapper